Wandelfit


Wandelfit

Wil jij lekker gezond bewegen in de natuur maar wil je niet uitgeput thuis komen? Dan is wandelfit iets voor jou. Wandelfit betekend stevig doorwandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het “gewone wandelen”. Er moet nog wel adem overblijven om een gesprekje te voeren.

Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. De stap naar wandelfit is dan ook een stuk kleiner dan naar hardlopen. Het gemiddelde tempo ligt wel hoger dan bij “normaal wandelen”, daarom ben je ook goed bezig met je conditie. Een leuke bijkomstigheid is dat je er ook de nodige kilo`s mee kwijt kan raken.
 
S `ochtends verzamelen we op een locatie, om vanaf daar circa 90 minuten een heerlijke wandeling te maken in de natuur of een inspirerende omgeving. Na afloop gezellig met elkaar even na kletsen onder het genot van een kop koffie of thee met een gezonde snack erbij. Een goed begin van de dag. Je bloedsomloop is lekker geactiveerd en daar ervaar je de rest van de dag de voordelen van.

Wandelfit Agenda:
Zondag  28 Januari 2018
Zondag  15 April 2018
Zondag  22 Juli 2018
Zondag  14 Oktober 2018


 
                                        

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden