Loop-agility training bij sportverenigingen


Loop-agility training bij sportverenigingen o.a. voetbalteams


De ervaring leert dat hoe gevarieerder je gaat trainen des beter je je zelf ontwikkeld en des te beter je word in je eigen specifieke sport. Zo denken ook diverse voetbalteams hierover. Zo heb ik bij Erica `86, SC Erica en SVBC al diverse loop en agility trainingen gegeven.

Agility staat voor behendigheid, en snelheidsvaardigheden in combinatie met coördinatie. Door middel van technische aspecten uit de loopsport te combineren met voetbalelementen creëer je de perfecte combinatie om als voetballer beter te worden.

Om een voorbeeld te geven; een voetballer kan 100 keer een penalty trainen vanaf de 11 meter stip, maar wanneer deze zelfde voetballer 100 keer een penalty neemt met gevarieerde afstanden van 5 tot 30 meter zal hij veel meer bal gevoel krijgen omdat hij dan verschil ervaart in afstanden en kracht waarmee hij moet schieten. A let`s move beschikt over een gediplomeerd sportdocent en hardlooptrainer die je prima kunt inhuren voor deze trainingen. Hieronder ziet u een sfeerimpressie.


Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Maandag 6 Maart  Kennismaking info avond 
Start2Run De Muur 
19.00 - 20.00 uur 


Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden