Over A let's move

Mijn naam is Alet Lingenaar (1990) Sinds oktober 2010 al looptrainer van diverse groepen bij loopgroep Klazienaveen geweest. Daar heb ik onder andere de technicore training ontwikkeld en gerealiseerd. Nu in maart 2017 ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik mijn eigen onderneming gestart in het geven van diverse coach en trainingsvormen. Daarnaast ben ik als sportdocent opgeleid en kunt u mij ook inhuren als sportdocent voor groepen, scholen of kinderen voor het aanbieden van sport en beweeg gerelateerde clinics.
 
Ik ben bijna 3 jaar werkzaam geweest als vakleerkracht bewegingsonderwijs op diverse scholen in de gemeente Emmen. Dit waren niet alleen reguliere onderwijsscholen maar ook scholen in het speciaal onderwijs. Denk hierbij aan kinderen die slechthorend en of doof zijn, taal en spraakmoeilijkheden hebben of ernstige gedragsproblematieken hebben. Elk kind / individu is uniek en behoeft een andere aanpak. Ik heb al een grote rugzak met veel kennis opgedaan in al deze typen onderwijs en bij diverse verenigingen. Deze kennis kan ik nu prima gebruiken in mijn huidige fulltime functie als Sportdocent Lichamelijke Opvoeding in het regulier- en gespecialiseerd onderwijs RENN4. 

Door de oplettendheid die bij vooral ontwikkeld is bij mijn functies  in het speciaal onderwijs merk ik echt dat ik daar heel veel winst uit haal bij diverse trainingen die ik geef bij A let`s move. Bij beginnende en gevorderde atleten signaleer ik al snel of iets te moeilijk is of te makkelijk. Ook merk ik snel op of de intensiteit te veel is of te weinig. De ervaring leert dat mensen dat niet altijd aangeven en daarbij oplettendheid van een trainer erg belangrijk is in de praktijk.

Het werken met mensen inspireert me altijd enorm, iedereen is verschillend en behoeft een andere aanpak / benadering wat passend is bij hem of haar. Het is voor mij een uitdaging om zogedifferentieerd mogelijk te werk te gaan. Hierbij worden de kwaliteiten als creativiteit en kwaliteit van mij als trainer vooral aangesproken en uitgedaagd voor het ontwikkelen van  een training. Samen met de atleten probeer ik er een fantastische training van te maken zodat we het samen gaan doen. De ervaring leert dat dat pas echt effect heeft. Veel beter dan wanneer ik zeg, we gaan het zo doen en atleten hebben geen inbreng.  Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en strategieën, en of die nu van een atleet komen of van een professional dat maakt niet uit.


Ik hoop dat mijn bedrijf een succes gaat zijn, en dat mensen met veel plezier in een veilige omgeving bij mij komen trainen waar ruimte is om te leren.
 
Alet Lingenaar

 Opleidingen

 
School:                                     Opleiding:                                                      Datum:
Chivo Opleidingen                     Personal Trainer & Lifestyle Coach               Jan 2018 - Juli 2018
HBO+

Rijksuniversiteit Groningen        Cursus Fysiologie                                          Nov 2013 - Jan 2014

Hanzehogeschool Groningen     Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO)    Sept 2009 - Juni 2013
HBO                                            Afstudeer specialisatie: Speciaal Onderwijs      

Drenthe College Emmen            Sport & Bewegen niveau 4                           Sept 2006 - Juni 2009
MBO                                           Profiel Trainer Coach Uniformberoepen
                                                   Oriëntatie jaar Koninklijke Landmacht          Sept 2008 - Mei 2009

 

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Maandag 6 Maart  Kennismaking info avond 
Start2Run De Muur 
19.00 - 20.00 uur 


Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden