Leefstijl Coaching

Leefstijl

Het gedrag wat invloed heeft op de gezondheid wordt levensstijl of leefstijl genoemd. Volgens het RIVM gaat het om roken, alcoholgebruik, drugsgebruik, overgewicht, voeding, borstvoeding, gezondheidsvaardigheden (educatie), lichamelijke activiteit en seksueel gedrag. Vreemd genoeg is slaapgedrag niet opgenomen in de lijst van leefstijl. Terwijl er toch sprake is van een flinke epidemie van slaapschuld die leidt tot allerlei lichamelijke stoornissen. Leefstijlcoachen gaat over het aanleren van gedrag wat de gezondheid bevordert.

Lifestyle coaching
Ben jij wel gemotiveerd om nieuwe doelen te bereiken, maar lukt het het elke keer net niet?
Wanneer je niet alleen wilt bewegen maar ook aan je gedrag en gewoontes wilt werken die jou er van weerhouden om je doelen te bereiken is dit het ideale traject.

Met lifestyle coaching gaan we opzoek naar de ultieme combinatie van omstandigheden om een gezonde leefstijl te kunnen realiseren. Je leert met obstakels om te gaan en deze positief om te buigen naar iets wat werkt voor jezelf. Punten die we zullen behandelen zijn bewegen, voeding, slaap hygiene en stressmanagement. De duur van dit coachingstraject kan enorm verschillen. Naar aanleiding van het vrijblijvend intake gesprek word er een indicatie gemaakt voor de duur van dit traject.

Voor vragen of voor het maken van een intake gesprek hierover kunt u contact opnemen met Alet Lingenaar via info@aletsmove.nl
 


 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Maandag 6 Maart  Kennismaking info avond 
Start2Run De Muur 
19.00 - 20.00 uur 


Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden