Sportdocent inhuren

 

Variabele of vaste uren

Zoekt u een sportdocent of vakleerkracht lichamelijke opvoeding voor variabele of vaste uren bij uw organisatie? Bij A let`s move beschikken we over een gediplomeerde en ervaren sportdocent. Aan de hand van uw verzoek zal er een programma worden opgesteld en worden voorgesteld. Hierbij word er altijd gekeken naar wat past bij de doelgroep en belevingswereld waarin u een sportdocent zoekt. Wij zijn beschikbaar voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hieronder ziet u een korte impressie van invallessen bij gymvereniging Tonegido.

 
Sportclinics of gastlessen

U kunt bij ons ook een sportdocent of vakleerkracht lichamelijke opvoeding inhuren voor het geven van sportclinics omtrent hardlopen, bootcamp of atletiekclinics. Er zijn ook mogelijkheden voor loop-techniek en agility clincis speciaal voor sportvereniginen. Dit is o.a. intressant voor voetbalteams.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder zijn een aantal foto`s te zien van een bootcamp training op locatie voor 30 jongeren van stichting Catch.Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Maandag 6 Maart  Kennismaking info avond 
Start2Run De Muur 
19.00 - 20.00 uur 


Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden