Technicore training

Deze trainingsvorm heb ik zelf ontwikkeld en gerealiseerd in 2014. Zelf heb ik veel affiniteit met de looptechniek en loopscholings oefenvormen. Ik zal niet zeggen dat mijn eigen loopstijl perfect is maar ik vind het wel ontzettend leuk om me erin te verdiepen. Lopers merkten dit aan mij en kwamen voortdurend bij mij met de vraag of ik ze kon  helpen met hun looptechniek -houding. Dit koste veel tijd van de reguliere trainingen die ik gaf, en ik bedacht me dat dit anders moest kunnen.

Na goed te hebben geanalyseerd kwam ik erachter dat er in vele gevallen sprake was van een verminderde fysieke gesteldheid. Doordat de basishouding van de atleet niet sterk was, zag de looptechniek houding er in vele gevallen ook niet goed uit.

Ik vergelijk het maar met een huis, op het moment dat de fundering niet stevig is, stort het huis in. Dit zelfde geld ook bij atleten. Zodoende is technicore geboren, een combinatie van techniektraining en corestability. Ik ben ervan overtuigd dat het een preventieve trainingsvorm is, maar ook een effectieve trainingsvorm om mee te beginnen na een blessure. Deze trainingsvorm is geschikt voor zowel beginnende als ervaren atleten.  Ik heb vele atleten weer laten deelnemen aan wedstrijden nadat ze een hele periode uit de running zijn geweest door deze trainingsvorm toe te passen. Het werkt dus echt!
 
Technicore training bied ik aan op dinsdagavond om 19.00 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden