Looptraining


De looptraining is een training die bestaat vaak uit interval looptraining. Deze training word meestal als aanvulling gedaan op de technicore training van dinsdag.
De training bestaat vaak uit een korte of een lange interval training of fartlek. Diverse niveaus kunnen meetrainen in deze groep, wanneer je 1 min kunt hardlopen, of je kunt 60 minuten hardlopen, voor iedereen die meedoet is ook deze training uitdagend ingericht. Soms trainen we ook op het niveau van je hartslag, dat is voor iedereen die een hartslagmeter heeft uitdagend genoeg om de juiste hartslag aan te houden gedurende een bepaalde tijd. Hiermee leer je je lichaam steeds beter kennen en weet je wat je van je lichaam kunt vragen in eventuele wedstrijdsituaties. Ook hierbij hebben we handvaten en tools om per inidividu aan te kunnen geven op welke hartslag men dan moet gaan trainen. Zo onstaat er een diverse groep die uiteindelijk toch individueel kan trainen binnen die groep.

We trainen veelal in minuten, en niet zozeer in afstanden. Afstanden zeggen helemaal niets, het is veel belangrijker dat de training laagdrempelig is ingericht voor iedereen, dat het gezellig is en dat je ook nog lekker hebt kunnen lopen.

Looptraining is er elke vrijdagavond van 19.00 - 20.00 uur.
In de zomerperiode trainen we vanaf de parkeerplaats van het Sportlandgoed, en wanneer de klok weer verzet is trainen we op het industrieterrein van de pollux.

Voor meer informatie of voor het maken van een proefles, neem gerust contact op via info@aletsmove.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Alet Lingenaar
Personal Trainer, Lifestyle Coach 
&  Sportdocent


  06 29 00 37 78
  
  info@aletsmove.nl

  www.aletsmove.nl


Agenda

Dinsdag: Technicore training 
19.00 - 20.00 uur 


Woensdag: Fitkids
17.30 - 18.30 uur 

Vrijdag: Looptraining 
19.00 - 20.00 uur 

Personal Training 
In overleg in te plannen Trainingstijden